Articole psihologie

Articole ce te vor ajuta sa-ti imbunatatesti viata si cariera

Nu totul deodata

” Un preot a intrat odata intr-o biserica cu gandul sa tina o predica. Biserica era goala, cu exceptia unui singur batran care statea in primul rand. Preotul, meditand daca sa vorbeasca sau nu, i-a spus batranului: ” Esti singur aici. Crezi ca ar trebui sa vorbesc sau nu? “.

Batranul i-a raspuns : ” Parinte, eu snt doar un simplu om si nu inteleg aceste lucruri, dar daca as intra intr-un grajd si as vedea ca toti caii au plecat la pasune si doar unul a mai ramas, atunci l-as hrani pe acela “.
Preotul, impresionat de spusele omului, a inceput sa predice. El a vorbit timp de doua ore. Dupa aceasta, multumit de predica sa, a vrut sa vada daca si batranul era la fel de impresionat. El l-a întrebat: “Ti-a placut cum am vorbit? “. Batranul a raspuns: ” Ti-am spus deja ca eu sunt un simplu om si nu inteleg foarte bine aceste lucruri. Totusi, daca intru intr-un grajd si descopar ca toti caii au plecat, cu exceptia unuia singur, l-as hrani, dar nu i-as da toata mancarea pe care o am”. ( I.Dafinoiu)

Programeaza o discutie cu psihologul

Adauga un comentariu!

Copyright psihologulmeu.com ©2013