Politica de confidentialitate

Generalitati

Orice informatie cu caracter personal sau materiale transmise catre psihologulmeu.com se supun Politicii de Confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal asa cum sunt ele prezentate in acest document. Aceasta Politica de Confidentialitate prezinta procedurile de prelucrare a datelor cu caracter personal practicate de psihologulmeu.com in cazul utilizarii internetului si a altor retele de comunicare electronice.

Respectam dreptul la intimitate al persoanelor care viziteaza Site-urile noastre si comunica cu noi pe cale electronica. Luam toate masurile necesare si facem tot ce ne sta in putinta pentru pastrarea confidentialitatii datelor cu caracter personal pe care ni le furnizati.

Pentru orice solicitare sau intrebare privind datele dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa ne contactati prin e-mail la adresa office@psihologulmeu.com

Termeni legali

Informatiile cu caracter personal pot fi identificate si ca Date cu Caracter Personal si reprezinta orice informatie care se refera la dumneavoastra ca persoana fizica si prin care puteti fi identificat direct sau indirect.

Procesarea informatiilor cu caracter personal reprezinta orice activitate pe care psihologulmeu.com o desfasoara asupra sau cu datele personale pe care ni le-ati trimis (prin colectare, inregistrare, organizare, depozitare, modificare, retragere, folosire, blocare, stergere etc.).

„Tertii” in cazul acestei Politici de Confidentialitate reprezinta orice companie care nu se afla sub controlul psihologulmeu.com direct sau indirect.

Date cu caracter personal colectate

Nu vom colecta nici o informatie personal identificabila despre dumneavoastra prin intermediul psihologulmeu.com (de exemplu numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de email – „date personale”) decat daca ati oferit-o voluntar. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie colectate, va rugam sa nu le trimiteti catre noi.

Colectam doar informatiile cu caracter personal pe care doriti sa ni le oferiti sau a caror furnizare este necesara pentru ca noi sa va oferim (si sa imbunatatim) serviciile noastre. Colectam atat informatii cu caracter personal directe precum nume, adresa postala si adresa de e-mail, cat si informatii indirecte precum „cookies”, informatii referitoare la conexiune sau la sistem.

Este posibil sa va solicitam adresa de e-mail, numele, numarul de telefon etc, astfel incat sa puteti beneficia de serviciile si aplicatii platformei, sa va puteti inscrie in campaniile si concursurile noastre sau sa va tinem la curent cu activitatile desfasurate de site-uri parte din psihologulmeu.com de care dumneavoastra sunteti interesati.

Securitate

psihologulmeu.com ia toate masurile necesare pentru a pastra in siguranta datele dumneavoastra cu caracter personal. La aceste informatii cu caracter personal are acces doar personalul autorizat psihologulmeu.com, al unor terte companii furnizori de servicii sau personalul autorizat al unor parteneri de afaceri, care sunt de acord prin contract sa pastreze in siguranta toate informatiile. Toti cei implicati sunt obligati sa respecte Politica de Confidentialitate si toti angajatii tertilor care au acces la datele dumneavoastra cu caracter personal au semnat acorduri de confidentialitate si non-divulgare.

Utilizarea datelor cu caracter personal

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate doar cu scopul pentru care le-ati furnizat psihologulmeu.com. De asemenea, vor fi utilizate pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

psihologulmeu.com poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar strict limitat la urmatoarele situatii:

  1. Putem face cunoscute informatiile dumneavoastra cu caracter personal unor terti (cum ar fi furnizorii de servicii pentru internet) care ne ajuta sa administram site-urile parte din platforma. Acesti terti trebuie sa asigure intotdeauna acelasi nivel de securitate a datelor dumneavoastra cu caracter personal ca si psihologulmeu.com si, atunci cand este necesar, sunt obligati printr-un contract sa pastreze in siguranta informatiile dumneavoastra cu caracter personal si sa le proceseze numai in conformitate cu instructiunile exacte primite de la psihologulmeu.com.
  2. De asemenea, putem furniza informatiile dumneavoastra cu caracter personal catre corpuri de control ale guvernului daca suntem obligati sa facem acest lucru prin legislatia in vigoare, daca noi consideram ca un astfel de procedeu este necesar pentru a respecta legislatia in vigoare, daca raspundem oricaror cereri sau actiuni legale sau daca aparam drepturile psihologulmeu.com, ale clientilor sau ale altor persoane.
  3. In cateva situatii unice, putem furniza datele dumneavoastra cu caracter personal unor potentiali colaboratori de afaceri psihologulmeu.com, dar numai dupa ce ne-am asigurat printr-un contract ca aceste informatii sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei locale.

Modificarea sau stergerea datelor cu caracter personal

Puteti solicita ca datele dumneavoastra sa fie sterse, modificate sau revizuite prin email la adresa office@psihologulmeu.com

Mesaje de tip SPAM

Spamming-ul este reprezentat de e-mail-uri nesolicitate continand reclame sau materiale publicitare care va sunt trimise fara acordul dumneavoastra.

psihologulmeu.com NU TRIMITE E-MAIL-URI DE TIP SPAM. psihologulmeu.com nu va folosi datele dumneavoastra cu caracter personal (nici adresa de e-mail) pentru marketing direct sau diverse acte de comunicare, daca dumneavoastra nu v-ati exprimat permisiunea IN MOD EXPRES. Acest lucru se numeste consimtamant „OPT-IN”. De asemenea, psihologulmeu.com nu va furniza datele dumneavoastra cu caracter personal nici unui tert care sa le utilizeze pentru e-mail-uri de tip SPAM.

In cazul in care ati optat pe Site-urile parte din psihologulmeu.com pentru primirea de informatii de marketing prin e-mail, fiecare e-mail trimis de Site-uri parte din psihologulmeu.com in acest scop catre dumneavoastra va oferi posibilitatea de a refuza in orice moment continuarea primirii unor astfel de comunicari.

Stocarea datelor cu caracter personal

psihologulmeu.com poate retine informatiile cu caracter personal pe care dumneavoastra ni le trimiteti prin intermediul acestui Serviciu intr-o baza de date. Datele dumneavoastra personale vor fi pastrate doar pe perioada cat acestea sunt folosite pentru a va putea raspunde intrebarilor sau rezolvarii anumitor situatii sau pentru a aduce imbunatatiri si servicii noi, supunandu-ne cerintelor legale si legislatiei in vigoare. Acest lucru inseamna ca este posibil sa va retinem datele cu caracter personal pentru o anumita perioada de timp chiar si dupa ce dumneavoastra incetati sa folositi serviciile psihologulmeu.com. Aveti dreptul de a cere ca in orice moment datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie sterse.

Legatura cu alte Site-uri

psihologulmeu.com poate fi in legatura cu alte site-uri care nu apartin si nu sunt in controlul psihologulmeu.com. Aceste site-uri nu sunt acoperite de aceasta Politica de Confidentialitate. Daca accesati alte site-uri folosind link-urile oferite, operatorii acestor site-uri pot colecta datele dumneavoastra personale. Va rugam sa va asigurati ca sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate a acestor terti inainte de a le oferi informatii personale. Nu putem fi responsabili din punct de vedere legal pentru activitatile sau politicile de confidentialitate ale acestor terti.

Modificari in Politica de Confidentialitate

psihologulmeu.com isi rezerva dreptul de a actualiza prezenta Politica de Confidentialitate. Accesarea Site-urilor si/sau utilizarea Serviciilor psihologulmeu.com in urma acestor schimbari semnifica acceptarea obligatorie de catre dumneavoastra a schimbarilor survenite.

Aceasta Politica de Confidentialitate va ofera toate informatiile necesare (intr-un mod accesibil) pentru a va forma o opinie si a va decide daca doriti sa utilizati aceste Servicii si sa trimiteti sau nu informatiile dumneavoastra cu caracter personal psihologulmeu.com. Prin accesarea si utilizarea psihologulmeu.com si a comunicarii electronice cu noi, ati luat la cunostinta si sunteti de acord sa ne permiteti procesarea informatiilor dumneavoastra personale in maniera stabilita de aceasta Politica de Confidentialitate.